Denne side indeholder information om EscapeTour konceptet.

KONCEPT

Det er utroligt let at arrangere en escape-tur via EscapeTour.dk

Turene foregår udendørs rundt omkring i Danmark, og det er muligt at booke turene i god tid eller samme dag. 

Turene er interaktive, og I bruger jeres mobiltelefoner fra start til slut. Da kommunikation foregår via mobiltelefonerne, er der ikke nogen direkte kontakt med os fra EscapeTour.dk før, under eller efter turen. På denne måde bestemmer I helt selv, hvornår på dagen det passer jer at starte turen.

TYPISKE GRUPPER, DER VÆLGER EN ESCAPE-TUR

Turene er designet til at give grupper fra 2 – 7 personer en superfed oplevelse. I vil opleve, at I hver især kan byde ind med jeres ideer og sammen finde løsningerne til opgaverne. Det giver super meget teamspirit at løse opgaver sammen!

Personaleforeninger, firmaarrangementer eller teambuilding, pigegrupper, polterabender, dart-vennerne, kortklubben, fødselsdage, drengetur, familier med større børn, vennepar og Tinder-dates.

Deltagerne siger alle, at udfordringerne har været gode og, at turen har været med til, at de har lært hinanden endnu bedre at kende.

I booker en tur via hjemmesiden og modtager med det samme en mail med link til jeres tur. Så er I klar til at tage afsted.

Venner på escape-tur

I kan vælge at booke direkte på hjemmesiden. Her skal I være opmærksomme på at booke en tur af gangen for at kunne give hvert team et godt team navn.

Det er ofte lettest at sende en forespørgsel til info@escapetour.dk eller ring på telefon 9380 7078 – det er ikke udelukket, at der kan gives mængderabat.

Firma på escape-tur

Elever op til 6. klasse får den bedste oplevelse, hvis der er en lærer eller en ældre elev med på holdet. 

Send en mail til info@escapetour.dk med information om:
– Antal personer
– Ønsket tur
– Dato
– Adresse
– Kontaktperson

Skoler kan få rabat ved grupper på over 10 personer.

Ved betaling via EAN pågår et gebyr på 50 DKK. 

Skoleklasse på escape-tur

Kommentarer

Q